Ygs ve Lys sınavları çok yaklaştı. Bu dönemde sınava gireceklere yardımcı bir araç paylaşmak istedim. Deneme sınavlarının sonuçlarını hesaplamanız için küçük bir uygulama.

Aslında bir çok uygulama mevcut ygs lys puan hesaplama için ancak ben "puanmatik" uygulunasını daha aktif kullanıyorum. Bu uygulama hem basit arayüzü hem de ygs ve lys iki türden de puan hesaplayabilmesi çok cazip geliyor. 
"Puanmatik" ile puanınızı hesaplamak için doğru ve yanlış sayılarınızı girmeniz yetiyor. 


Eğer daha detaylı bir sorgu isterseniz yani hem puanımı hesaplaşın hem son puanımı versin hem de benim gidebileceğim üniversite ve bölümleri göstersin diyorsanız Fem'in uygulamasını tavsiye ederim. Size çok detaylı bir rapor sunuyor. 

Kullanımı da oldukça basit. Tek kötü yanı kendi öğrencileri için yaptığı sınavları da buradan açıkladığı için gereksiz birkaç ayrıntı var. 
Son derece detaylı sorgunun bir görüntüsünü aldım. Ayrıca obp puanını da dahil edip sonuçlarınızı ona göre değerlendirebilirsiniz.

Android için indirhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.fem.puanmatik (görüntüler iOS sürümünden çekilmiştir arayüz farklı olabilir. )

Admin Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.