» » » » » » » » » » » Pokemon Go Fake GPS hilesi nasıl yapılır? (Ban Riski Yok)

Pokemon Go oyuncularına müjde, Pokemon Go'da fake GPS ile dünyanın dört bir yanına gidebilecek, daha hızlı level atlayabilecek, daha çok pokemon ve yumurta toplayabileceksiniz. Fake GPS ile banlanabilirsiniz fakat bilgisayarımız da w,a,s,d ile güzel bir şekilde dolaştığımız zaman ve zırt pırt lokasyon değiştirmediğimiz sürece ban riskimiz ortadan kalkacaktır. Şahsen ben 1 haftadır Amerikanın New York, Central Park konumunda binlerce pokestop çevirip, yüzlerce pokemon yakalıyorum. Bildiğiniz daha iyi lokasyonlar varsa yoruma yazabilirsiniz. İnsanlar pokemon Go'yu büyük şehirler de oynadığı için sizden daha güçlü olmaları doğal oluyor siz de Pokemon Go FAKE GPS ile istediğinizi yapabilirsiniz.
pokemon go fake gps

Pokemon Go, Fake Gps nasıl kullanılır?

Öncelikle www.bluestacks.com sitesinden bluestacks programını indiriyoruz. Bluestacks bir android emulatörü'dür yani android tabanlı yazılımların kullanılabildiği ekstra bir uygulamadır. İndirdikten sonra karşımıza android tabanlı bildiğimiz bir telefon ya da tablet ekranı geliyor. Bu program'da Fake GPS hazır bir şekilde yüklü geliyor. Ardından Google Play'den ya da apk dosyası olarak Pokemon go'yu indiriyoruz. (pokemon go.apk indir) Pokemon go'yu bluestacks programımıza yüklediğimiz zaman işlem tamamdır.

Fake Gps programını açıyoruz, harita üzerinden bir lokasyon seçip sağ alt'ta bulunan "Play" butonuna basıyoruz ve "Fake Location Engaded" yazısını görüyoruz. Ardından Pokemon Go oyunumuza girip pokestopları çevirmeye ve daha önce hiç görmediğiniz pokemonları toplamaya başlıyoruz.

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. ar modunu kapattığım anda oyun kasıp siyah ekranda kalıyor

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.