» » » » » » » » » WhatsApp Messenger yükle ücretsiz mesajlaş

WhatsAppWhatsApp Messenger, SMS için para ödemeden mesajlaşabileceğiniz mobil uygulamasıdır. WhatsApp Messenger Blackberry, İphone, Android, Nokia ve Windows Mobile cihazlarında kullanılabilir bir uyguluma olup cihazların hepsi birbirine mesaj gönderebilir. Mesaj göndermenin yanısıra fotoğraf, video, sesli mesaj gibi hertürlü media gönderisi yapılabilir. Ayrıca kullanıcılar kendi aralarında özel gruplar oluşturabiliyor. WhatsApp Messenger kullanabilmeniz için tek gerek şey internet bağlantısı ki bu günlerde çoğu kişinin elinin altında olan birşey.

Rahatsız edici reklamlar yok!

Genellikle kullandığımız uygulamalar veya girdiğimiz internet siteleri olsun bir sürü rahatsız edici reklam ile karşılaşırız. WhatsApp kurucuları olan Brain Acton ve Jan Koum internet reklamcılığına yeni bir bakış açısı getirmiş. WhatsApp'ın resmi sitesinde yayınladıkları "Biz neden reklam satmıyoruz?" adlı makalede bu durum hakkında geniş olarak açıklama yapmışlar.  Benimsedikleri temel mantık makaleden yapılan şu alıntı ile açıklanabilir; "Biz biliyorduk ki, bütün bunları yerine getirdiğimizde, o zaman ücretini doğrudan halk’tan alabilirdik."
WhatsApp Messenger

Sadece $0.99 dolar

WhatsApp Messenger'ı denemek bir yıl boyunca ücretsiz. Daha sonraki yıllar için abonelik ücreti sadece $0.99 dolar gibi cüzi bir rakamdır. Ayrıca WhatsApp asla sizden otomatik olarak ücret kesmez. Ödemeler birikimlidir. Bir sonraki yıl için ödeme yaptığınızda bu, geçerli abonelik sürenize veya bir yıllık deneme sürenize eklenir. Hizmet süresi dışında WhatsApp Messenger'ın ücretli ve ücretsiz sürümleri arasında fark yoktur. 

Unknown Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.