Merhaba arkadaşlar sizlere Darkness Reborn adlı MMORPG oyunu hakkında bilgi vereceğim.

Oyun Gamevil ve Boolean Games tarafından geliştirilmiş fantastik tarzda bir oyun. MMORPG oyunlarında gördüğümüz türden bir karaktere sahibiz. Seçebileceğiniz dört ana karakter var. Uygun bir karakter seçiyoruz ve oyunun fantastik dünyasına giriyoruz.

Bizi bir rehber karşılıyor ve kısa bir hikaye ile biraz oyunun amacından biraz da oyun panelinden bahsediyor. Hikaye modu ve multiplayer olarak iki seçenek var. Ancak iki seçenek ayrı değil. Özetlemek gerekirse hikaye modunda seviyenizi ve itemlerinizi geliştiriyor ve bu gelişimi multipleyar modlarda sizin gibi oyuncularla savaşarak kullanıyorsunuz.

Darkness Reborn

Hikaye modunda karşınıza arkadaşlarınızla beraber yapabileceğiniz özel görevler çıkabiliyor. Bu görevler exp yani level atlamak için gerekli olan tecrübe puanı vermese de iyi altın ve item geliştirmek için site taşlar verebiyor. Bunun dışında altın kasmak için element zindanına da girebilirsiniz.

Ayrıca rastgele 6 kişinin girdiği ve en çok hasarı verenin en çok altın ve item kazandığı boss raide de girebilirsiniz. Ancak düşük levelseniz pek tavsiye etmiyorum.

Skill yapısı çok çeşitli. Toplamda dört ana skill kullanabiliyoruz. Kullanmak istediğimiz skilleri seçerken ise her slot için iki skill seçeneği ve bu seçenekler içinde iki adet alt skill seçeneği mevcut. Ayrıca pasif skillerde var.

Ayrıca oyunun türkçe olması oyunun artıların birisi.

Oyunu android ya da ios için indirebilirsiniz.


Yazarın Görüşü  

Oyunu arkadaşınızla oynuyorsanız rekabet açısından sarıyor. Fakat firmanın yaptığı diğer oyunlara da bakacak olursak hep aynı sistemi, grafikleri ve neredeyse hikayeyi kullanmış. Oyun sizi sürekli ücret ödeyip oyunda "SOL" ile tabir edilen mücevherden almaya zorluyor.

Yani tamamen firmanın para kazanmak için kurduğu bir sistem. Aynı grafikleri ve oyun stilini kullanarak farklı isimde oyun çıkarıyorlar. Yani birinden sıkılırsanız diğerine geçin diye yapılmış. Yine de hala para vermedim ve yaklaşık 5 gündür oynuyorum. Bakalım ne zaman bıkarsak artık :)

Sonuç olarak "Darkness Reborn oynanır mı?" ya da "Darkness Reborn güzel mi?" diye soracak olursanız; Oynmanızı ama para yatırmamanızı tavsiye ederim. İyi eğlenceler ;) 

Unknown Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.