» » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » En iyi laptop markaları ve modelleri hangileridir? (Hangisi daha iyi? )

Merhaba arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki günümüz teknolojisine yetişmek mümkün değil, bir ay önce aldığımız bir ürünün şu an belki de bir üst modeli çıktı bile. Fakat dayanıklı ve yüksek performanslı bir bilgisayar aldığımız zaman bizi uzun yıllar boyunca idare edebilir. Bunun için de hangi markanın ve modelin daha iyi olduğunu bilmemiz gerekir.

Bugüne kadar hemen hemen tüm laptop markalarını kullandım ve test ettim. Biraz da olsa bilgiye sahibim. Sizleri de tavsiyelerimi söyleyip fikir sahibi yapmak isterim.

Öncelikle bilgisayar markalarını derecelendirmek değilde gruplandırmak isterim.
laptop markaları
DELL - ACER - HP - ASUS - SAMSUNG - CASPER - LENOVO

Yukarıda verdiğim bilgisayar notebook markaları hemen hemen birbirlerine performans olarak çok yakındır ve fiyatları arasında uçurum yoktur. Aynı donanıma sahip iki marka arasında kaldıysanız eğer ucuz olanı seçin derim. Aralarındaki küçük özelliklerine takılmayın. (ışıklı klavye, renkli kasa vb.)
iyi laptop markaları
TOSHİBA

Her zaman toshibanın yeri benim için ayrıdır fakat öneriyor musun dersen emin değilim. Çünkü; toshiba gerçekten çok sağlam bir bilgisayardır. Sağlamlık derken hem kasa olarak hem de içinde ki donanım aletlerinin kalitesi bakımından bahsediyorum. Fakat fiyatına gelince sahip olduğu donanım özelliklerine değecek bir fiyatta satıldığını düşünmüyorum. 

MONSTER - ALIENWARE - APPLE

Gelelim performansı ve fiyatı en yüksek olan markalara. Apple, monster ve alienware şu an dünya üzerinde kullanılan en memnun edici bilgisayarlardan üç'ü. Arabalar ile kıyaslarsak lamborghini, ferrari ve bugatti tarzında sayılırlar çünkü; hem donanım hem'de yazılım olmak üzere iki kulvar'da da yeni nesilin en son sürüm denilen en güçlü parçaları kullanıyorlar. Eğer paranız varsa veya zengin iseniz almanız gereken bilgisayar markası bu üçünden biri olmalı.

Dediğim gibi fiyatları biraz cep yakabilir fakat asla yarı yolda bırakmaz.

Kullandığın bilgisayarın markası modeli ve özellikleri nedir diye sorarsanız yorum olarak paylaştım. Sizler de düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi paylaşabilirsiniz.
Eğer sizde bilgisayarınızın durumunu öğrenmek istiyorsanız yorum olarak markası ve modelini paylaşırsanız sevinirim.

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. iPhone kullandığım için ve ios uygulama yaptığım için imac kullanıyorum. Bunun dışında monster önerebilirim.

    Apple - iMac
    2.7 GHz İşlemci
    1 TB Depolama Kapasitesi
    2.7 GHz dört çekirdekli Intel Core i5
    3.2 GHz'e kadar Turbo Boost
    8 GB (iki adet 4 GB) bellek
    1 TB sabit sürücü
    Intel Iris Pro Graphics

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.