» » » » » » » » » » » Flappy Bird taktikleri! (Yüksek skor nasıl yapılır?)

Sinir bozucu yeni oyunumuz Flappy Bird! Peki nasıl yüksek skor yapılır?

Flappy Bird hiç anlamadığımız bir şekilde telefonlarımıza girdi ve oyun yayından kaldırılsa da çıkmak bilmiyor. Arkadaşlar ya da aile arasında büyük çekişmelere sebep olan bu oyundan nasıl yüksek skorlar elde edebiliriz gelin birlikte göz atalım.

Sakın stres yapmayın!

Gereksiz stres hata yapma olasılığınız arttırır. Sadece derin bir nefes alın ve ilk doknuş ile oyuna başlayın. Gevşeyin, boş yere borulara çarpmak istemezsiniz.

Sesi kapatın!

Gerilim yaratan ses efektleri oyuna odaklanmanızı engeller. Sesi kapatın hem siniriniz bozulmaz hem de kafanız rahat olur. Rahat oyun oynamanız çok önemli.

Parmak pozisyonuna dikkat!

Dalga geçtiğimizi düşünenler olabilir; ancak gerçekten parmağınızın pozisyonu çok önemli. Kuşunuzu ya da uçan zenci dudaklı balığınızı gözden kaçırmak istemezsiniz. Parmağınızı sağ alt köşede konumlandırın. Solaklar en alt ortayı kullanmalı.

Doğru uçuş pozisyonu!

Bu aşamada odaklanmanız çok önemli. Boruların ne sıklıkla veya ne yükseklikte geldiğine bakmayın, sadece kuşunuzu iki yeşil borunun arasında tutmaya çalışın.

Doğrudan temas kurun!

Telefon kabı gibi telefon veya tabletle aranıza giren gereksiz araçlardan kurtulun. Telefonla bir bütün olun, ancak bunu kendinizi kasmadan yapın.

Sessizlik!

Yalnız kaldığınızda veya yalnız kalabileceğiniz yerlede oynayın. Etraftan gelen gereksiz sesler konsantrasyonunuzu bozabilir. Rahatsız edilmeyin. 

Ve işte mükemmeliyet! Bu taktiklerle oyunda yüksek skorlar yapabilirsiniz. Peki ya siz en fazla kaç puan alabildiniz?

Unknown Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.