» » » » » » » » » » » » » Doğal Makyaj nasıl yapılır? 2016 Makyaj Trendleri

Her yıl olduğu gibi 2016'nın makyaj modası'da doğal ve güzel gözükmek. Doğal gözükmenin yanı sıra püf noktalar ile seksiliğinizden ve güzelliğinizden ödün vermeyeceksiniz. Doğal, seksi ve güzel makyajın püf noktaları neler gelin hep birlikte görelim.







Mat makyaj yerine artık daha ışıltılı ve daha parlak makyajlar yerini almış durumda.
doğal ve parlak makyaj

Kadınların seksi gözükmesini sağlayan en önemli unsurlardan birisi de kırmızı ruj'dur. Kırmızı ruj sizi olduğunuzdan daha çekici hale getirecektir fakat unutmayalım ki ten renginize uygun kırmızı ruju bulamazsanız eğer kötü bir görüntü ortaya çıkacaktır.
doğal ve seksi kırmızı ruj

Bu yazın vazgeçilmez trendlerinden biri ise plajlarda dolaşan bronz yüzler ve nude dudaklar. Ya koyu kırmızı renkte bir ruj ya da daha doğal olan nude renklerde ki rujlar sizi daha ferah gösterecektir.
nude ruh koyu kırmızı doğallık

Son yılların en önemli devrimi "kedi göz" makyajı açık renkli tene sahipseniz kedi gözü makyajı yaparak ve dudaklarınıza koyu kırmızı renkte ruj sürdüğünüz zaman emin olun doğal, tatlı ve seksi görünümün en uç noktasına ulaşabileceksiniz.
kedi gözü 2016 makyaj trendi

Son olarak, yaza uygun olan, en başarılı trendlerden birisi ise Serenay Sarıkaya ve Elçin Sangu'dan gördüğümüz bakır rengi tonlarında makyaj.
bronz renk makyaj doğallık

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.