Merhaba arkadaşlar pokemon çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor. Ben de bir pokemon go oyuncusu olarak pokemon yakalamak için uğraşıyordum ve poketoplarım çoğunlukla boşa gidiyordu, bu yüzden pokemon yakalama taktikleri buldum. Bulduğum pokemon yakalama yöntemlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
pokemon yakalama hilesi
İki ayrı pokemon yakalama yöntemimiz var ve ilk topta yakalama imkanınız çok yüksek fakat diyelim ki telefonunuz kastı veya başka bir yanlış durum oldu 2. yöntem de yakalamanız garanti olucaktır.

Gelelim birinci yönteme, Pokemon'u buldunuz ve ardından yakalamak istediğiniz pokemon'a tıkladınız. Önemli noktalardan birisi AR kamera modunun kapalı olması. Pokemon ekrana geldiği sırada yakından uzağa doğru giden bir şekilde efekt ile geliyor. Pokemonun efekti başlamadan itibaren poketopunun olduğu kısımdan sürekli parmağımızı top atarmış gibi ekranda kaydırıyoruz ve poketopu ile pokemon aynı sırada geliyor bu yüzden topu nereye atarsanız atın hızlı bir şekilde attığınız sürece poketopu pokemon'a çarpacaktır. Fakat pokemon güçlü olabileceği için yakalansa bile kaçma şansı var bu süreçte 2. yöntem devreye giriyor. Aşağıda ki video'yu izleyin ve yapamadıysanız 2. garanti yönteme geçelim.
Pokemon yakalama ekranına geldiğiniz zaman, poketopu'na parmağınızla basılı tutuyorsunuz. O sırada pokemon üstünde beliren daire büyüyüp, küçülecek ve bu sıra da pokemon zıplayacak, atak yapacak siz poketopunu salmayacaksınız. Pokemon, hoplayıp, zıpladığı sırada etrafında bulunan daire'nin kaybolduğunu göreceksiniz ve pokemon durduğunda daire tekrar çıkacak. O dairenin çıktığı esnada topu fırlatıcaksınız ve pokemonu yakalayacaksınız ayrıca pokemon yorulduğu için kaçma şansı kalmayacak.

Pokemon go'da pokemon yakalama taktikleri ya da hileleri biliyorsanız bizlerle paylaşmak için aşağıya yorum bırakabilirsiniz.

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.