Eski Knight Online oyuncularının tekrar oyuna dönme haberini bende aldım. Oyunun düzeldiği inancıyla oyunu indirdim ve kurdum. Ancak start'a bastığımda oyun açılmıyordu. Hatta XIGNCODE bile açılmıyordu. Çok araştırdım ancak pek sonuca ulaşamamıştım. Daha sonraları bunun Windows 8.1 güncellemeleri nedeniyle açılmadığını öğrendim. Çözüm çok zor değildi. Bir kaç güncellemeyi kaldırdıktan sonra rahatlıkla oyuna girebildim.

Knight Online

Knight Online Açılmıyor Hatası Çözümü

Yüklü güncelleştirmeler'i görüntülemek ve kaldırmak için Denetim Masası, Programlar, Programlar ve Özellikler altından Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle yolunu izlemelisiniz. Buraya geldikten sonra yapmamız gereken çok az şey kaldı.

Sırası farketmeksizin KB3000850, KB3013816 ve KB3013769  koduna sahip üç adet güncellemeyi kaldırmanız yeterli olacaktır. Bu üç güncellemeyi kaldırdıktan sonra dilediğinizce Knight Online oynabilirsiniz. Sorunu çözmenize yardımcı olduysam yorum yazarak belirtebilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.

Unknown Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Verdiğim bütün güncellemeleri kaldırdığınızdan emin misiniz?

      - Bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz..

      - Windows Update ayarlarından güncelleştirme yapmadan önce size sorması seçeneğini seçebilirsiniz. (Belki otomatik olarak tekrar güncelleştirmiş olabilir.)

      Sil
  2. KB3000850 kaldır butonu yok

    YanıtlaSil
  3. Sıkıntı yaratır mı ?

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.