» » » » » » » » » » » » » » » » Profesyonelce oyun oynamak için neler yapılmalı? (Counter & LoL taktikleri)

Merhaba online oyun bağımlıları, biliyorum siz de online bir oyun oynarken en iyisi olmak istiyorsunuz, çok daha güzel oynamak istiyorsunuz ve insanların size övgüler yağdırmasını, iltifatlar etmesini istiyorsunuz.

Bunun için sizlere işinize yarayabilecek taktikler, pratik yöntemler ve gerekli püf noktaları anlatacağım. 
profesyonel oyuncular

Öncelikle oyunun ciddiyetini yaşamanız gerekir, bu "sadece bir oyun" derseniz ve oyunu kaideye almazsanız hiç bir zaman tam performans gösteremezsiniz. İlk kural ciddiyetli davranmak ve cıvıtmamak.

Bir başka püf nokta ise sabır. Hiç bir zaman oyuna kızıp ya da başka bir şeyle ilgilenip canını sıkma ve yapman gereken göreve odaklan. Pusudaysan bekle, saldırıdaysan taktik geliştir ve kararsız kalma. Örneğin; pusu kurduğun yerde bekle ve kesinlikle yer değiştirme. Kararını ver ve rakibin açığını yakaladıktan sonra işini bitir.

Karşında ki hiç bir player'ı ezik, hor görme. Karşındakini güçsüz hissettiğin an kendini salarsın, dersin ki "ben bunu her türlü hallederim, biraz dalga geçeyim" fakat böyle yaparsan ne kendini geliştirebilirsin ne de oyundan zevk alabilirsin.

Ayrıca takımın her zaman bir lideri olmalı, bu sen olabilirsin ve işte o zaman takım olarak çalışmayı öğret fakat bir liderin varsa kesinlikle sözünden çıkma.

Her Oyunun En Önemli Püf Noktası; Kesinlikle ve kesinlikle hiç bir şekilde küfürlü tartışmalara girmemek. Hem kendiniz moralinizi bozarsınız, sinirlenirsiniz hem de takım arkadaşınızın odaklanmasına düşmanlık yaparsınız. Saygı ve sevgi çerçevesi içinde hiç bir şekilde başkalarıyla ilgili kötü söz ve hakaret, alçak düşürücü kelime kullanmadan oyunuzu oynayın. Oyun ortamında küfür var ise konuşmaları engelleyin ve oyununuza devam edin. 

Olmazsa olmazımız da bilgisayar, sizin tam performans göstermeniz için, bilgisayarınızın da tam performans göstermesi gerekir.
son sistem bilgisayar oyun
Emin olun her geçen gün daha iyi bir player oluyorsunuz, yeterki saygıdeğer bir insan olmaya çalışın. İyi oyunlar bol şanslar gençler..

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

2 yorum:

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.