» » » » » » » » » » » » » » Pokemon Go Eevee geliştirme(evolve) nasıl yapılır? (Rainer-Pyro-Sparky)

Pokemon çizgi film hayranlarının tutkunu olduğu Pokemon Go oyunu son günlerin en popülerler listelerinde yerini almış durumda. Dünyayı kasıp kavuran pokemon go oyununda, oyuncuların da çok sevdiği eevee pokemonumuz farklı şekillerde evrimleşiyor ve geliştiriliyor(eevee evolve).
Eevee isimli pokemonumuzu evrimleştirmek için ne yapacağını bilmeyenler ve eevee pokemonumuzu nasıl geliştiricez diye soran arkadaşlara. Eevee evrimleştirme hakkında önemli püf noktaları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Pokemon çizgi filmi'ni izleyenlerin de bildiği gibi Eevee karakteri 3 farklı şekilde gelişebiliyor. Gelelim Pokemon Go'da Eevee karakterini üç farklı şekilde evrimleştirmeye.

Oyuna girdikten sonra Pokemon'larımızın olduğu kısıma giriyoruz ve Eevee karakterini seçiyoruz. Daha sonrasında Seçtiğimiz eevee pokemonunun  ismini değiştirebilmek için "kalem" görseline basıyoruz. Ardından aşağıdaki isimleri yazarak istediğimiz eevee pokemonuna evolve yapabiliyoruz.

Yazılacak isim - Evrim şekli
Rainer            - Vaporeon
Pyro                - Flereon
Sparky           - Jolteon

Nasıl bir evrimleşme görüntüsüne sahip olacağını bilmiyorsanız. Eevee'nin Jolteon, Flereon ve Vaporeon şeklini aşağıdaki görselden öğrenebilirsiniz.
eevee evrimleştirme evolution




Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.