Pokemon go Türkiye'de henüz yayınlanmamasına rağmen çoğu oyuncu tarafından büyük ilgiyle oynanıyor. Her ne kadar çoğu oyuncu eğlence amaçlı oynamak istese de bu durumu farklı şekilde değerlendirmek isteyenler çok. Bir çok girişimci ruhlu insan "40 yıl düşünsem aklıma gelmez" dediğimiz fikirleri bulup gayet güzel paralar kazanmaya başlamış.





Senin yerine ben dolaşayım ya da ver para atla arabama!
Uber; özel araçla seyahat, ticaretine ekstra isim koyarak "Pokemon Go Uber" ismiyle insanlara pokemon yakalatma servisi sunuyor. Pokemon Go oyuncuları saatine 20 dolar vererek özel araçla pokemon yakalayabiliyorlar. Hatta "Arkadaşınla gel 15 Dolar öde" gibi kampanyalar bile yapmışlar.
pokemon go para kazanmak
Özel araca verecek paranız yoksa eğer sarı renkli pikachu karakterine benzetilmiş otobüs ile saati 1 dolara dolaşabilirsiniz. Ekstra durumlar da ise ücret değişiyor. Pokemon Gym ele geçirmek istiyorsanız 25 dolar, yumurta çatlatmak istiyorsanız 50 dolar ödemeniz gerekiyor.

Fakat ben biraz tembelim gezmeyi, dolaşmayı sevmiyorum diyorsanız ve yumurta çatlatmanız gerekiyorsa yumurtanın kilometresine göre gereken ücreti ödeyip yumurtayı çatlattırabilirsiniz. (2km: 2$, 5km: 5$, 10 km: 10$)

Yasadışı(illegal) işler yap. Tembellere hile çıkmış!
Oyunu oynamak istiyorsunuz ama tembelmisiniz? Oturduğunuz yerden Pokemon Go Fake GPS ile bütün dünyayı dolaşabilir ve pokemonlarınızı geliştirebilirsiniz. Ama unutmayın ki Niantic şirketi bunu fark ederse sizi banlayacaktır.
pokemon go para kazanmak
Bir hacker kardeşimiz ise bulduğu fikir ile size 20 dolar'a sınırsız poke topu sağlıyor.

Hesap alın-satın
Hesap alıp satarak para kazanabilirsiniz. Pokemon Go hesabımı kaça satarım? Satabilir miyim?

Sizler de bu fikirlerden esinlenerek, güzel işler yapabilir ve paranızı katlayabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirleri yorumlarda tartışabilir veya önerilerinizi sunabilirsiniz.

Ogulsoul5 Hakkında

Bozukdisk yazarı olarak karşılıksız yardım'ı benimsedim.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırakın

Yorumunuz için teşekkürler. Yöneticiler tarafından incelendikten sonra cevap verilecektir.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.